HTML

Snooker blog

Nagy Gergő, debreceni snooker rajongó blogja a múltról, a nagyokról és a jelen érdekességeiről. Versenyek, interjúk és videók a legszebb mérkőzésekről.

E-mail: snookerblog@gmail.com

Utolsó kommentek

  • fűrészpor: Hát ez a játék nekem kimaradt az életemből. A testvérem nézett régen folyton hasonló mérkőzéseket ... (2009.12.15. 09:08) Higgins a csúcson
  • Farkas Árpád: Jó mérkőzés volt, s szerencsére az nyert, akinek drukkoltam. Örülök, hogy visszatértél! (2009.05.07. 20:49) Higgins a csúcson
  • tibor2: Én nagy snooker rajongó vagyok. És a döntőben Higginsnek szurkolok. (2009.05.04. 01:32) Győzött a rutin
  • Takika: Csak a pontossag kedveert: 9-7 volt az elso nap utan, utana nyert 5-ot Murphy, lett 14-7, azutan 1... (2009.05.03. 12:30) Győzött a rutin
  • takee01: Ha érdekelnek benneteket a legfrissebb hírek a snooker világából, akkor itt a helyetek: www.netrip... (2008.10.24. 12:19) Shanghai Masters 1. nap
  • Utolsó 20

Magáról a játékról

Statisztika

Újabb fejek hullottak

2007.12.10. 08:37 Fredy

A tegnapi nap sem múlt el nagy név kiesése nélkül. Ezen már annyira meg sem lepődök, hiszen ilyen a mai snooker világa: Bárki nyerhet. Ezért olyan fantasztius ez a sport.

Kezdjük a legnagyobbakkal, közülük is Peter Ebdonnal, aki Ian McCulloch-kal szemben maradt alul a döntő frame-ben. Ezzel biztossá vált, hogy új bajnokot avatunk december 16-án.

A tegnapi nap másik nagy vesztese az Stephen Lee volt, aki szintén a döntő frame-et bukta el Mark King ellenében.

Graeme Dott sem tudott elhúzni Dave Harold-tól, hiszen 4-4-es döntetlennel fejezték be a napot.

Mark Selby és Anthony Hamilton is ezt az eredményt hozta, ami nem teljesen megnyugtató a világbajnoki döntős Selby számára és ez elmondható Neil Robertsonra is. Ő is 4-4-es döntetlent harcolt ki Joe Perry ellen.

A 16 közzé jutás talán legnagyobb rangadóján kialakult a várva várt hatalmas küzdelem.Jamie Cope nagyon biztos kézzel értékesítette a világbajnok John Higgins által felkínált lehetőségeket és 5-3-as vezetéssel tért nyugovóra.

Steve Davis-től sajnok fájdalmas búcsút kellett vennem, mert csak 4 frame-et sikerült nyernie Stuart Bingham ellen.

Shaun Murphy hozta a kötelezőt a Paul Davies ellen 9-5-re megnyert mérkőzéssel. Úgy látszik nem tört meg a jó forma nála. Szerintem a végső győzelemre is esélyes.

Ding is bejutott a legjobb 16 közzé az Adrienn Gunnell ellen 9-3-ra megynyert meccsel. Remélem mostmár magára talál a ki kínai és újra üde színfolt lesz a snooker zöld posztóján.

Az Ali Carter - Barry Hawkins mérkőzés eldőlni látszik, mint egy Jenga vár, hiszen Carter 6-2-es vezetéssel hagyta ott ellenfelét.

Ronnie is vezetéshez jutott, bár ez az előny nem teljesen megnyugtató a rapszódikus lelkű snookerfenoménnak. Michel Holt képes lehet a tegnapi 5-3-ról felálni és akár ki i ejteni Ronnie-t. Persze ehhez a Rakétának nagyon rosszul kell játszania.

A mai élő közvetítések 14.30-tól, illetve 19.00-tól lesznek az Eurosporton.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker.blog.hu/api/trackback/id/tr12258754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása