HTML

Snooker blog

Nagy Gergő, debreceni snooker rajongó blogja a múltról, a nagyokról és a jelen érdekességeiről. Versenyek, interjúk és videók a legszebb mérkőzésekről.

E-mail: snookerblog@gmail.com

Utolsó kommentek

  • fűrészpor: Hát ez a játék nekem kimaradt az életemből. A testvérem nézett régen folyton hasonló mérkőzéseket ... (2009.12.15. 09:08) Higgins a csúcson
  • Farkas Árpád: Jó mérkőzés volt, s szerencsére az nyert, akinek drukkoltam. Örülök, hogy visszatértél! (2009.05.07. 20:49) Higgins a csúcson
  • tibor2: Én nagy snooker rajongó vagyok. És a döntőben Higginsnek szurkolok. (2009.05.04. 01:32) Győzött a rutin
  • Takika: Csak a pontossag kedveert: 9-7 volt az elso nap utan, utana nyert 5-ot Murphy, lett 14-7, azutan 1... (2009.05.03. 12:30) Győzött a rutin
  • takee01: Ha érdekelnek benneteket a legfrissebb hírek a snooker világából, akkor itt a helyetek: www.netrip... (2008.10.24. 12:19) Shanghai Masters 1. nap
  • Utolsó 20

Magáról a játékról

Statisztika

Szemeteket Kínára szegezzétek!

2008.03.21. 08:47 Fredy

    Remélem ,hogy nem felejtette el senki, hogy még egy kínai verseny van az idei versenyszezonban a Sanghai Masters-en kívül. Ez nem más, mint a China Open.

    A verseny héfőn veszi a rajtot és egy héten keresztül élvezhetjük. A lebonyolítás a megszokott rendben zajlik. A világranglista legjobb 16 versenyzője, 16 selejezős és 8 wild card-os kínai snookerista.

    Kínában nem akármilyen fogadatásban lesz részük a versenyzőknek. Az olimpiai stadion- melyet csak madárfészeknek hív mindenki- mellett egy úgynevezett "vizi kocka" került felépítésre. Ebben lesznek megrendezve a vizi olimpiai számok és a snooker nyitógálája is.

    A tavalyi versenyt Graeme Dott nyerte, miután a döntőben Jamie Cope-ot verte 9-5-re. Dott idei szezonja a nullával egyenértékű, amit egy nyilakozatban ő is közzé tett:

"Iszonyú ez a szezon. Csak remélni tudom, hogy a közelébe tudok kerülni a tavalyi kínai formámhoz, ami életem legjobbja volt."

    Dott az utóbbi 13 tétmérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni.

"Minden vágyam, hogy nyerjek egy meccset és az talán kimozdítana ebből az állaptból."

    Mindezek oka valószínűleg apósának és egyben korábbi menedzserének, Alex Lambie-nak az elvesztése 2006 decemberében.

    Dott reménykedik a méltó helytállásban ezért megint korábban a helyszínre utazott, hogy ne zavarja meg az időátállás. Ráférne valami nagy mutatvány, mert lassan vége  szezonnak és ő csak a 11. a provizórikus ranglistán.

Szólj hozzá!

Címkék: open china 2008 dott cope jamie raeme

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker.blog.hu/api/trackback/id/tr36390382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása