HTML

Snooker blog

Nagy Gergő, debreceni snooker rajongó blogja a múltról, a nagyokról és a jelen érdekességeiről. Versenyek, interjúk és videók a legszebb mérkőzésekről.

E-mail: snookerblog@gmail.com

Utolsó kommentek

  • fűrészpor: Hát ez a játék nekem kimaradt az életemből. A testvérem nézett régen folyton hasonló mérkőzéseket ... (2009.12.15. 09:08) Higgins a csúcson
  • Farkas Árpád: Jó mérkőzés volt, s szerencsére az nyert, akinek drukkoltam. Örülök, hogy visszatértél! (2009.05.07. 20:49) Higgins a csúcson
  • tibor2: Én nagy snooker rajongó vagyok. És a döntőben Higginsnek szurkolok. (2009.05.04. 01:32) Győzött a rutin
  • Takika: Csak a pontossag kedveert: 9-7 volt az elso nap utan, utana nyert 5-ot Murphy, lett 14-7, azutan 1... (2009.05.03. 12:30) Győzött a rutin
  • takee01: Ha érdekelnek benneteket a legfrissebb hírek a snooker világából, akkor itt a helyetek: www.netrip... (2008.10.24. 12:19) Shanghai Masters 1. nap
  • Utolsó 20

Magáról a játékról

Statisztika

Távozás a Hotelből

2007.03.11. 19:51 Fredy

 El kell hagynunk az Ormond Hotelt egy időre, hiszen sajnálatos módon véget ért a Kilkenny Masters, ami okozott néhány kellemes meglepetést az eredményeket illetően.
 Nem így történt ez a döntőben, ahol Ronnie már a délutáni forduló után is vezetett 2-1-re és előnyét tovább növelve magabiztosan nyerte el a trófeát a papírforma szerint 9-1 arányú győzelmével..
 
Ronnie a Welsh Open után adott nyilatkozatában azt ecsetele, hogy mennyire nincs megelégedve a saját játékával, ezért az elkövetkező bő egy évben részletesen átdolgozza a játékát egy edző segítségével.

 Úgy tűnik, hogy hamarabb sikerült teljesítenie a feladatot, mint ahogyan gondolta (lásd a 147-es breaket). A döntőben is lökött egy 122-est a 7. frameben és záró akkordként egy 138-ast. Sok játékos szeretne ilyen "rossz" formában lenni.

Mindezek ellenére Barry Hawkinsnak nincs miért szégyenkeznie. Tudjuk, hogyha Ronnienak jó napja van, akkor nagyon nehéz megállítani.  Hendryt viszont sikerült megvernie, ami még most is szép feladat, bár a 90-es évek csillaga nem ragyog már olyan fényesen. Mi nagyon élveztük az ír "vendéglátást" és reméljük, hogy hasznos információkat tudtunk szolgáltatni Nektek. Ne feledjétek, hogy hamarosan China Open (március 27. - április 1.)!

Szólj hozzá!

Címkék: verseny eredmények kilkenny döntő

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker.blog.hu/api/trackback/id/tr4745445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása