HTML

Snooker blog

Nagy Gergő, debreceni snooker rajongó blogja a múltról, a nagyokról és a jelen érdekességeiről. Versenyek, interjúk és videók a legszebb mérkőzésekről.

E-mail: snookerblog@gmail.com

Utolsó kommentek

  • fűrészpor: Hát ez a játék nekem kimaradt az életemből. A testvérem nézett régen folyton hasonló mérkőzéseket ... (2009.12.15. 09:08) Higgins a csúcson
  • Farkas Árpád: Jó mérkőzés volt, s szerencsére az nyert, akinek drukkoltam. Örülök, hogy visszatértél! (2009.05.07. 20:49) Higgins a csúcson
  • tibor2: Én nagy snooker rajongó vagyok. És a döntőben Higginsnek szurkolok. (2009.05.04. 01:32) Győzött a rutin
  • Takika: Csak a pontossag kedveert: 9-7 volt az elso nap utan, utana nyert 5-ot Murphy, lett 14-7, azutan 1... (2009.05.03. 12:30) Győzött a rutin
  • takee01: Ha érdekelnek benneteket a legfrissebb hírek a snooker világából, akkor itt a helyetek: www.netrip... (2008.10.24. 12:19) Shanghai Masters 1. nap
  • Utolsó 20

Magáról a játékról

Statisztika

A legjobb nyolc snookerista

2007.12.12. 00:38 Fredy

A hőn áhitott cél felé már csak nyolc versenyző menetel az idei UK Championship mezőnyéből és nagyon nagy összecsapások várhatóak. Nézzzük, hogy mi is történt tegnap.

Ian McCullocch-nak idáig tartott a fellángolása. Stephen "Fire" Maguire oltotta el ezt a tüzet egy 9-5-re megnyert mérkőzéssel.

Számomra az egyik legnagyobb meglepetés Mark Williams jó szereplése. Ő is 9-5-öt játszott Mark Allen-nel szemben és így ő lesz Maguire ellenfele a következő fordulóban.

Ding Junhui is magára talál talán (huh ez nyelvtörő volt:-) végre, hiszen sikerült 9-5-re megvernie Nigel Bond-ot. Az ilyen meccsek talán újra meghozzák az önbizalmát és akkor megint jöhetnek tőle a meglepetések. A brakelistát is ő vezeti 143-al!

Ding ellenfele az a Shaun Murphy lesz, aki szépen komótosan menetel előre. Újra fölényes, 9-3-as győzelemmel lendült túl ellenfelén, Stuart Bingham-en.

Az egyik legnagyobb csatának mutatkozó mérkőzés a legjobb nyolc között a Selby - Fu párharc lesz talán. Mindketten nagyon meggyőző 9-2-es eredménnyel jutottak el egymáshoz. Előbbi Dave Harold, míg utóbbi Joe Perry grabancát kapta el a legjobb 16 között.

A másik küzdelem két tagja sem fogja olcsón adni a bőrét a másiknak. Ronnie lesöpörte ellenfelét Mark King-et a pályáról, hiszen csupán 1 frame-et (!) engedett a markából kicsúszni. Jamie Cope-nak igaz csak a döntő frame-ben sikerült a továbbjutás kiharcolnia Barry Hawkins ellen, de mint tudjuk Cope nagyon nagy küzdő és bárkinek tud fejtörést okozni.

A közveítések: 13.31-18.00-ig és 20.15-től az Eurosporton.

 

Szólj hozzá!

Címkék: uk ronnie ding championship selby

A bejegyzés trackback címe:

https://snooker.blog.hu/api/trackback/id/tr40261052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása